tiistai 16. syyskuuta 2014

"Same same"

Ei meinaa mennä meillä ihan putkeen asiat. Ihan jo alkaa ihmetyttämään mikä juttu tämä nyt on kun kaikki menee vähemmän tai vähän enemmän pieleen. Kesäkuussa ennen suomilomalle lompsimista käytiin kiertämässä kaikki vähänkään kiinnostavan näköset huonekaluputiikit ja romutorit sillä ajatuksella, että jos löytyisi jotakin huonekaluja tähän melko tyhjänpuhuvaan kotiin. Sattumalta sitten pitkän kiertelyn tuloksena löydettiin tuolit, joihin ihastuttiin siltä seisomalta ja päätettiin pienen tinkimisen jälkeen, että noista tulee tuolit meidän ruokapöydän ympärille, jota ei siis sitäkään ollut (tai ole vieläkään, vaikka nyt ollaan jo lähellä). Tietenkään niitä ei ollut kuin kaksi niin ostettiin ne, kun sanottiin että tilaamalla saadaan lisää. Niissä piti kestää 45 päivää, joka ei ollut ongelma kun oltiin kuitenkin menossa suomeen välillä. Nyt sitten noin kolmen kuukauden päästä parin puhelun jälkeen mentiin katsomaan josko tuolit olisivat vihdoin tulleet, kun ruokapöytäkin on jo askeleen lähempänä. Olisihan se jo kiva päästä syömään ihan pöydän ääreen! Noh, siellähän ne oli varastossa koottuna ja kappas - ihan väärät! samantyyliset kyllä, mutta eri tuolit. Myyjä vaan tokas että "same same". Vietiin tuoli sitten sen alkuperäsen mallituolin viereen ja näytettiin, että ei nämä nyt kyllä ihan ole same same. Mutta tilanne on siis nyt se, että todennäköisesti niitä tuoleja ei enää saada lisää. Nyt pitäisi sitten päättää, että mikä on seuraava yritys.



Nämä tuolit on paitsi kivat istua, myös hyvät kiipeillä! 


Pari päivää aiemmin sain saman "same sam vastauksen, kun menin ostamaan teippiä. Mulla oli mukana teippirulla, joka oli päässyt loppumaan kesken tuunauksien. Kävin ensin parissa "kirjakaupassa" kysymässä ja kaikilla oli, muttei samaa. Viimein menin siihen kauppaan, josta olin kyseisen rullan ostanut ja siellä sain myös lähestulkoon samanlaisen teippirullan ja vastauksen "same same". Sanoin, että lähes samaa on, mutta kun tarvitsen sitä samaa. Saman levyistä nyt ainakin ja mielellään saman sävyistäkin.Vastaus oli aina vaan same same. Lähdin jo kaupasta, mutta kun jotakin edes sitten melkeen samanlaista piti saada, menin takaisin ja sanoin, että otan sen sittenkin, VAIKKA se ei ole samanlaista enkä pidä siitä, että valehdellaan kun molemmat näkee että kyseessä ei ole sama teippi! Sanokaa mielummin "no have"!! :) (Oon oppinut antamaan palautetta......haha)

Toinen sanonta on "tomorrow". Kaikki on aina huomenna.... Ei siis ihme, että asiat etenee hitaasti kun esim. asentajat, korjaajat, puusepät ja sähkömiehet tulee aina tomorrow. Nettikin saatiin kolmessa viikossa ;)

Yritän kyllä usein ajatella, että no kyllä ne asiat vielä järjestyy, mutta pikkusen meinaa usko Intialaiseen järjestykseen hiipua.

Mites siellä Suomessa asiat? 

2 kommenttia:

  1. voi raksut, aikamoista kaikellaista, huh ja huoh. ois kyl niii hienot tuolit. no kahdella pitää mennä, elkää ny noista ainaka luopuko

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Mut tuli vielä yksoljenkorsi jota pitää yrittää!;)

    VastaaPoista