lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ulkoilupäivä kerrassaan

Tämä viikonloppu on ollut kiireinen, kun ollaan ulkoiltu niin paljon. Eilenkin tultiin kotiin vasta viiden maissa ja tänään puoli kuuden. Eilinen meni käsityöbasaarilla dutch clubilla, jossa syötiin myös lounasta ja sen jälkeen polskittiin meidän klubin altaassa loppuiltapäivä. Tänään vähän sama meininki, mutta toisinpäin; ensin mentiin meidän klubille uimaan ja syömään lounasta, sitten cutch clubille sellaisille "värifestivaaleille", jossa puettiin päälle valkoiset asut (vaatteita suojaamaan) ja sitten sai heitellä väripulveria pitkin poikin :) Se oli hauskaa, kun sai luvan kanssa sotkea, vaikka Kevin taas kovin vakavana olikin. Liekö noi asusteet tekee siitä niin vakavan pojan tai sitten se jännitti jotakin..heh. Lapsille oli siis ensin oma sessio ja sitten aikuisille. Me saatiin ihan tarpeeksemme väriä tästä lastenkin osuudesta.

Täällä tuo vapaa-aika ja vähän muukin aika kuluu parhaiten noilla klubeilla, kun ne on niitä paikkoja, joissa on jotakin vähän kaikille. Ja uiminen on niin mukavaa ja virkistävää kun lämpötila alkaa taas nousta, niin siellä meidän päivät lähinnä kuluu. Tai lähinnä mun ja Kevinin. Välillä myös Alex pääsee mukaan, kun oikeen innostun ;)


Nykyään on kovin vaikeeta saada tosta isommasta hymykuvia. Kun pyytää vähän hymyä, niin saa korkeintaan virnistyksen jos sitäkään ;) 


Illalla vähän herkuteltiin, kun kotimatkalta napattiin mukaan vähän hedelmiä ja mansikoita. Dippailtiin nimittäin mansikoita ja banskun paloja suklaaseen. Namskis! Hyvä ja terveellisempi vaihtoehto karkeille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti