lauantai 22. maaliskuuta 2014

Goat race!


Eilen tapahtui taas jotain jännää, nimittäin vuohien juoksukilpailut! PIkkuväki taisi pitää parhaimpana vuohien silittelyä ja ruokkimista. Hauska nähdä miten Kevin on niin hyvää pataa eläinten kanssa. Ei pelkää niitä yhtään, vaikka eipä ole tainnut ennen vuohia näin läheltä nähdä. Nehän kyllä oli niin rauhallisia ja antoi silitellä ja sarvista vedellä.


Vuohista sai siis lyödä vetoa ja valita oman vuohen, jolle laittoi oman kilpailunumeron. Sitten vuohet juoksivat pienen radan ympäri ja kunkin kisan voittaja meni finaaliin :) Vuohiparat oli vähän pihalla mitä niiden oli tarkoitus tehä ja muutama karkasi aidan raosta...





Kevin piti myös huolta, että vuohet jaksoivat juosta ja antoi heille evästä...

...ja teki vähän lähempääkin tuttavuutta



Alexilta meni koko homma vähän ohi, kun uni tuli siinä sopivasti samoihin aikoihin. 




Huomasin sitten myöhemmin, että oli pikkukaverille noussut taas kuume. Kumman rauhallinen olikin. Muutenkin tuo flunssa aina vaan jatkuu ja jatkuu. Raukalla on niin nenä tukossa, että syöminenkin vaikeutuu. Saa muistaa, että terveys voittaisi taas. 

4 kommenttia:

  1. Tukkoiseen nenään auttaa valkosipuli! Pilkkoa sitä pieneen kippoon sängyn viereen yöksi. Se pitää röörit auki jolloin helpompi hengittää ja pystyy paremmin nukkumaan. Suosittelen :)
    Isän taskuun, Pojan laskuun, Hengen kasvuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Todellakin käyttöön toi niksi heti kun tarve taas vaatii! Siut sinnekin! :)

      Poista
  2. Voi suloisuude:)!! Pienelle parantumista!

    VastaaPoista
  3. Mäkin kyykkisin tuola vuohessa kiinni jos saisin mahiksen mut van kameran kannssa;)

    VastaaPoista