tiistai 31. maaliskuuta 2015

Päiväkahvi


Ennen en tykännyt juurikaan kahvista. Join sitä vaan juhlissa jos oli kakkua tai jotain muuta kahvin kanssa sopivaa. Nykyään kuitenkin juon sitä kupposen päivässä väsymykseen. Siitä on tullut tapa ja iltapäivällä alkaa jo tekemään kahvia mieli :) No, toki en juo sitä mustana enkä edes pelkällä maidolla, vaan pitäähän siinä hetkessä olla jotakin erityistä niin usein sinne kupposeen sujahtaa pala tai pari (no joo yleensä ainakin se pari) suklaata. Nam nam.

Yhtenä päivänä kävin Kevinin kanssa kirjakaupassa kahvilla. Oltiin usein ajettu sen kirjakaupan ohi ja kun kaveri kehui kauppaa ja vielä kahvittelukin oli mahdollista, niin sinnehän oli vihdoin päästävä. Mentiin Kevinin kanssa rikshalla ja saatiin samalla sellanen kiva pikku retki aikaiseksi. Kevin viihtyi hyvin lastenkirjaosastolla ja minä kyllä myös. Täällä kirjat on niin halpoja, että niitä on kiva katsella ja ostellakin. Kevin löysi kirjat itselle ja Alexille ja minäkin sain jotakin. Täytyy mennä toistekin kun meni niin mukavasti viime reissukin :)






Nojoo tässä on kyllä teehetki ;)





































Yhtenä päivänä otin läppärin ja menin läheiseen Star Bucksiin urakoimaan kuvien kanssa. Kotona ei saa tehtyä mitään, joten joskus täytyy vaan paeta johonkin, jotta saa jotakin aikaiseksi. Tätä huvia kesti niin kauan kuin akkuakin ;) Mutta täällä ne hyvät kahvit on.


1 kommentti:

  1. Hei
    Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne teamhuttunen.blogspot.com sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää hintaa vastaan.

    Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
    antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
    niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin. Email hanna.lassas@gmail.com

    VastaaPoista