tiistai 24. maaliskuuta 2015

Goa




































Tässä vihdoin taas pari viikkoa jälkikäteen vähän Goan tunnelmia. Itseasiassa syy tähän mun hitauteen löytyikin tästä koneesta! Tämä meidän tietokone on niin hidas, ettei tällä viitti enää oikeen tehä mitään. Ja syy siihen on liikaa kuvia. Siinä mulle olisi seuraava urakka; poistaa turhat (varmaan 10 000) kuvaa. Oon jo laatinut vähän suunnitelmaa sen eteenpäin viemiseksi ;) Enää puuttuu toteutus, mutta kuten sanottu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Mutta siis kuvat on ihan sikin sokin ja niin saa olla, en jaksa nähdä vaivaa nyt sen eteen :) Reissu oli hyvä, rentouttavakin aika-ajoin, mutta kuten arvata saattaa, parin pikkupojan kanssa rantaloma ja rantahäät ovat myös stressaavia ja paljon säätämistä. Turha kuvitellakaan, että lapset pysyisivät puhtaina ja siisteinä muutamaa tuntia kun jalkojen alla on pehmeää ja sileää hiekkaa. Mutta en mä siitä stressannu, vaan siitä, että ei ne jaksa paikoillaankaan olla yhtään. Siinä on itellä vähän häätunnelmat kaukana kun juoksentelee pikkusten perässä. Ulkona on vielä vähän enemmän karkaustilaa kuin sisällä ;) Mutta häät oli romanttiset ja hääpari suloinen. Oli siis kyseessä Intia-Kanada -häät.

Rannalla oli oikeestaan tosi mukava ottaa vaan aurinkoo! tuli sellanen kesäolo kun saa olla aurinkotuolissa ja lapset hetkittäin ihan nätisti siinä vieressä leikkivät hiekkaleikkejään. Aallot oli aika isot ja yllätyin kuinka rohkeesti Kevin sukelteli aaltoihin. Toki mun tai Juhan kanssa. Ensimmäistä kertaa Kevin nautti merestä. Alex pelkäsi sitä ja hyvä niin. Ei ollu pelkoa että olisi mennyt liian lähelle.

Ainut vähän harmittava juttu oli se, kun piti vaihtaa hotellia kesken kaiken. Se missä oltiin ekat kolme yötä (Royal Orchid Utorda beachilla), oli buukattu täyteen siitä eteenpäin ja oltiin varattu siitä viereiseltä rannalta toinen hotelli. Tai siis niin luultiin, kunnes paikanpäällä paljastui että googlemapsissa oli ihan väärin merkitty se sijainti ja se olikin kaukana eikä edes rannalla kuten beach resort vähän antoi nimenä ymmärtää. Se oli siis aika kaukana. Lähinnä se harmitti siksi kun meillä oli niin paljon kavereita siinä viereisessä hotellissa ja olis ollu kiva viettää aikaa yhdessä heidän kanssa. Niiden hotellilla oli upee uima-allas ja pojat nautti siitä kovasti. No, aina ei voi voittaa ja muutenki se muu porukka lähti pääosin sunnuntaina pois kun me jäätiin vielä tiistaihin asti. Tehtiin retki maustefarmille ja oli aika kiinnostavaa nähdä miten kaneli, pippuri, vanilja, neilikka ja monet muut mausteet kasvaa... ja puissahan ne pääosin ;) Käytiin matkalla silittämässä elefanttejakin.

Hyvät muistot jäi ja enskerralla uudet biitsit! Mumbaista onneksi lentää edullisesti Goalle ja lento on vaan noin tunnin. 

3 kommenttia:

  1. OI ihania kuvia ja niin suloset pojat teillä <3

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuvia! Ihanasti oot saanut valon vangittua kuviin! Heti tekee mieli etelään valon perässä!

    VastaaPoista