torstai 18. huhtikuuta 2013

Uusi vuosi

Täällä tullaan vähän perässä, eli vuosi vaihtui vasta viime sunnuntaina :) Tai siis ollaan varmaan eletty jo vuotta 2013 ainakin kalenterien mukaan. No, lähdettiin sitten mekin katsomaan vähän tunnelmia puistoon. Siellä, niinkuin missään muuallakaan täällä, ei tarvi olla yksin. Seurassa aina tunnelmallisempaa vai mitä?

Pidemmittä puheitta mennään suoraan kuviin ;)



Kanakauppiaat myyvät takuutuoretta kanaa. Stressivapaita tuskin ovat...


Tämän naisen maja on suoraan ison tien varressa. Siinä kerjäilee varmaankin päivisin...


Ja näyttäis tulisijakin olevan ruuanlaittoa varten.

Riksa siellä riksa täällä



Mies ja häikäisevä sateenvarjo


Rumpukauppias


Ja tietysti Angry Birds ;)


Kevin sai oman rumpunsa. Poika onkin kova rumpali. Päällä apulaisen ostama perinteinen asu, joka kuului näihin kekkereihin. 


Pähkinöitä



Oltiin taas ainoat valkonaamat. 




Puisto oli ihan kiva, siellä oli lampikin jossa rohkeimmat uiskentelivat.


Madeleine, Sofia ja meidän poppoo


Lasten liukumäki. Turvallisuus ennenkaikkea.


Kasvomaalausta kaikille halukkaille ja niillekin jotka ei halunnut. (Yritti väkisin maalata mutkin!)



Tässä nyt jotain tunnelmia. Viimepäivinä on ollut ihanan viileetä, jos se nyt on mahdollista tähän aikaan vuodesta. Vettä on satanut joinakin öinä, joten aamulla on ollut jopa ihan siedettävää. Täytyy sanoa, että kyllä päivittäin on jo ruisvoileivät ja pakastemarjat Suomalaisella ainoalla oikealla hunajalla mielessä. Että kunhan täältä kesällä sinne pääsee niin tietää mitä kaupasta ensimmäisenä hakee ;) 

Tänään leivoin patonkia, tosin ihan vehnästä vaan. Toiseen laitoin voita ja valkosipulia väliin. Apulainen tekee parhaillaan jotain täytettyjä kasviksia. Täytyy sanoa, että arjen helmiä on usein se kun saa ruuan valmiina pöytään. Ja yleensä vielä hyvää ruokaa. Ja tietenkin kun halutaan oikein herkutella, tehään jotain "suomalaista" tai sellasta josta tulee kotoisa olo. 













2 kommenttia:

  1. PIti sita vaan sanoman, etta kiva aina lukee tata bogia ja teian kuulumisia. Elatte kyl niin ihan eri maailmasa siella. Ihania kuvia, kuvaa hyvin elamaa. Terkkuja taalta pain palloa! :)

    VastaaPoista
  2. No kiva kiitti :) Joo tää on kyllä oma lukunsa elämää täällä. Onneks päästään vähän "hengähtämään" suomeen kesäksi. Tai mä ja Kevin päästään, Juhalla se on vähän lyhyempi hengähdystauko.

    VastaaPoista