keskiviikko 11. elokuuta 2010

Ukerewen viikonloppu

Viime viikonloppuna Eppu oli mukana pitämässä lastentapahtumaa Ukerewe nimisellä saarella. Mukana oli  eräs suomalainen nainen, Tarja ja neljä paikallista tyyppiä. Valkoisille riitti yksi yö kun muut jatkoivat vielä sunnuntaille. Laivamatka kesti nelisen tuntia ja menomatka matkustettiin ykkösluokkaisella aurinkokannella. Kun  aurinko siirtyi laivan toiselle puolelle ja ihokarvat alkoivat nousta pystyyn, siirryttiin patjakasan päälle jatkamaan matkaa.

Aurinkomatkalaiset


Luultavasti menomatkan nautinnollisesta kyydistä johtuen Tarja sai kurkun kipeäksi ja mahdollisesti jonkin sortin auringonpistoksen. Tulomatkalla menimme siis sisähyttiin, jossa tv pauhasi niin kovaa että tuskin juttelemaan pystyi. Loppumatkaksi oli siis siirryttävä taas ulkotiloihin. 

Lastentapahtumassa oli toista sataa lasta. Heille pidettiin nukketeatteria, opetettiin lauluja, oli Raamatun opetusta ja pelejä ja leikkejä. Lapset tykkäsivät kovasti ja mm polttopallo ja mölkky saivat taas suuren suosion.



Punainen on väri rakkauden...


Ei laulua ilman tanssia :)

Vaikka vain muutama pystyi kerrallaan osallistumaan, kaikki muut seisoivat ympärillä katsomassa ja hurraamassa. Ei sen niin väliä vaikkei ite pelaa kun hauskaa voi muutenkin.

Meinasi tila loppua kesken kun pienet jalat tuli aina vaan lähemmäksi pelikenttää. 

Naiset valmisti ruokaa nälkäisille suille


Aina joku jonku selässä...


Monta kättä helmiä hamuamassa


Helmen pujottamista lankaan


Oisko siskokset?

Valmiit helmet kaulassa

.
Ainiin helmiin sisältyi tietenkin "opetuskin" eli värit musta, punainen, valkoinen ja keltainen symboloivat  syntiä, Jeesuksen puhdistavaa verta, puhtautta ja taivasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti