keskiviikko 11. elokuuta 2010

Uutta satoa ja uusia taitoja

Täällä meidän pikku puutarhassa kasvaa kaikenlaista. Eri kuukausina kypsyvät eri hedelmät. Tällä hetkellä ei juurikaan puista saa muuta satoa kuin papajaa ja limeä. Mangot kasvaa vauhdilla ja loppuvuodesta pitäisi olla hyvä mangosato ihan omassa pihassa. Banaaniakin on luvassa ainakin mun ja juhan vanhemmille....ehkä jopa aikaisemmille vieraille? Appelsiinisato meni, paljon tuli mutta johonkin ne tuolta puista hävisivät. Meillä on oma pikku kasvimaa, johon istutettiin jo pian tulomme jälkeen porkkanaa, sipulia, salaattia ja vesimelonia. Salaatille kävi huonosti heti alkuunsa ja se kuoli. Vesimeloni on jotenkin hidas kanssa, mutta versoaa kuitenkin. Hedelmiä siis mahdollisesti luvassa :) Sipulit on lähes valmiita ja porkkanat isoja ja omituisia kuin mitkä!

All in One

Persoonallisia porkkanoita! :D

Opin tässä tekemään kookosmaitoakin apulaisen opettamana. Helpon näköistä sen jälkeen kun sen kookospähkinän saa rikki ;) Ei oo turhaan tehty laulua " kuinka saisin rikki kookospähkinän..." Jääkaapissa kököttää nyt varsinaista luomua, jossa ei ainakaan ole lisäaineita. 

Salome pusertaa kookosta


         Kookosmössön joukkoon lisätään vesi ja siivilöidään - njam valmista!

1 kommentti:

  1. No nii,eiköhän olis jo taas aika teijän lisäillä tänne juttuja ja kuvia...täällä jo ootellaan että mitä jännää te taas ootte siellä tehny ja lapset tietenki tykkää katella kuvia... :)
    Voitteko aatellaa että kohta on jo joulukuu ja te ehkä tuutte takas koto Suomeen...kyllä se varmaan ottaa teillä aikaa että taas opitte pakkasille ja lumeen... ;) Me täällä jo arvuutellaan että mihin te sitte asetuttu asumaan.;) Sitte joskus ku tuutte Epun kotokonnuille,Kaustiselle, nii saatte tehä mulle sitä kookosmaitoa. :P
    Mutta nauttikaahan vielä näisä muutamista kuukausista siellä ja pitäkää sitte hyvä huoli appivanhemmista ku aikanaan sinne päin eksyvät :)

    VastaaPoista