perjantai 15. marraskuuta 2013

Lähettipäivät Thaimaassa

Kotiinpaluu sujui hienosti ja pojat käyttäytyivät mallikkaasti :) Ehdittiin olla viikko kotona, purkaa laukkuja ja ennenkaikkea pestä vaatteita, jotka oli homehtuneet kaapeissaan. Käytännössä pestiin kaikkien kaikki vaatteet. Siinä riitti ripustelemista ja silittämistä. Tässä taas tuli apulainen tarpeeseen.

Sitten pakattiinkin taas laukut ja lähdettiin kohti Khao Lakia, jossa tänä vuonna oli Fidan koko aasian kattavat lähettipäivät. Meitä oli varmaan 160? henkeä siellä lapset mukaan lukien. Joukossa oli paljon tuttuja ja kavereita ja se teki tietysti näistä päivistä entistä upeammat! Vähän jännitin ja ehkä stressasinki jo etukäteen Alexia - kuinka hän siellä lämmössä ja aurinkorannoilla pärjää... miten saan pidettyä hänet auringon säteiden ulottumattomissa, kun kuitenkin on kiva olla ulkona mahd. paljon eikä istuskella sisätiloissa. Etsittiin aina rannalta se varjoisin paikka ja siellä sitten jätkimys sai köllötellä varjon alla. Merituuli viilensi hieman ilmaa, joten taisi Alex vaan viihtyä. Ihan tosi hyvin siis kaikki meni. Ei silti tulis lähdettyä kuukauden ikäisen kanssa rantalomalle ihan omasta ideasta. Alkuviikosta satoi jokapäivä kuuroja, välillä tosi rankkojakin. Loppuviikko oli aurinkoisempi.






Kevin viihtyi parhaiten uima-altaassa, mutta välillä äidin ja isän pyynnöstä mentiin myös ranalle, koska sitähän meillä ei kotona ole. Rannalla oli mukava sitten leikkiä hiekkaleikkejä. 



















Hotelli tai villat joissa asuttiin, oli tosi kivat ja tilavat. Näillä pikkukaduilla asui mahtavia ihmisiä ja ystäviä. Kunpa näin voisi asua normaalistikin :)






Meitä oli aika hyvä porukka paikalla meidän lähetyslinjalta. Sekin tietysti teki olon niin kotoisaksi :)


Onneksi pojat nukkuivatkin välillä ja varsinkin Alex, joka oli mukana aikuisten ohjelmassa. Kevin oli lastenhoidossa. Oli aika yllättävää, kun Kevin jäi itkien hoitoon. Koskaan ennnen ei ole ollut ongelmaa, mutta varmaan se on tuo ikä ja mitä lie muuta. Itki sen pari minuuttia ja sitten alkoi leikkimään innokkaasti. Eli ei mitään vakavaa, mutta tuntuuhan se aika kurjalta jättää äitiä huutava rakkauspakkaus sinne vaikka tietääkin että kaikki ok. 




Ostosreissut kävi jopa Kevinille ylivoimaiseksi ja uni tuli väkisin, vaikka ipadilla lastenohjelmia katselikin. No meitä se ei haitannut - päinvastoin sai hetken shopailla ihan rauhassa. Sisarusrattaat olis kyllä kova juttu!








5-viikkoinen Alex


Nyt mennään rannalle vaihteeks Phuketissa. Hotelli Khao Lakissa muuttui lapsivapaaksi 1.11 alkaen, joten kaikki lapsiperheet, jotka oli jäämässä vielä viikonlopun yli, siirrettiin Phukettiin.










Tämä oli varmaan toisiks helpoin päikkäreille meno koskaan, kun pojan laitoin tohon makaamaan kun väsymyksen merkit oli niin huomattavat, ei mitään vastustelua, siinä vaan makasi hetken ja silmä painui kiinni. 




Ja allasnäkymää vielä ;)

Tässä jotakin fiilistelyjä reissusta. Tässä pari viikkoa kotona ehditään olla ja sitten onkin uusi reissu tiedossa.... ;)




2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kuvia! Ja voi suloisuus nuo pojat noissa rattaissa. Ihanasti Kevinkin pikkuveikan ottaa kainaloon. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana taas löytää täältä uus päivitys:)) voi tota pientä uusinta tulokasta, ja isompikin niin hellyyttävä<3 ja koko poppoonne!

    VastaaPoista