maanantai 1. joulukuuta 2014

Kylävierailu

Kävin vierailulla kolmessa eri kylässä lokakuussa. Matkat kesti noin 7 tuntia suuntaansa, mutta maisemafilmiä katellessa se taittui aika mukavasti. Fidalla on kummilapsia näissä kylissä ja olivat järjestäneet sellasen urheilupäivän niihin kyliin ja pääsin sitten mukaan kuvaamaan tapahtumia. Tunnelma oli niin ihanan rauhallinen suurkaupunkiin verrattuna. Oli kuin aika olis pysähtyny ku oli niin hiljaista ja suloista maalaiselämää. Autontyyttien sijaan kuului vuohien ja lehmien ammuntaa.



Maisemat oli vallan kauniit kun noustiin ylöspäin



Porukkaa oli purolla pyykillä ni pidettiin pieni tauko siinä






Tässä vähän makua siitä, miten siellä eleltiin. Huvittavinta ja vähän kauheetakin oli, kun vuohet, lehmät ja ihmiset siinä sulassa sovussa jakavat majan ja pihan. Lörtsykasoja oli pitkin poikin ja pikkulapset siellä konttaili seassa...


Lapset odottelee pelien alkamista



Yhtenä lajina oli säkkihyppy



sitten oli viestipelejä



ja limeä kuljetettiin lusikassa




Ekassa kylässä sade yllätti ja siirryttiin sisätiloihin sadetta pitämään. Pieneen taloon mahtui kummasti porukkaa ;)





Hulavanteita pyöritettiin ekaa kertaa, mutta vanne pyöri hienosti!


Paimenpoikia vuohineen










Oli mukava viikonloppu, mutta aijettä oli kotiinkin mukava palata! Vaikka oma tyyny olikin mukana, niin nukuin tosi huonosti molemmat yöt ni omaa sänkyä oli ikävä. Ja tietysti poikia, kun ekaa kertaa olin jopa pari yötä poissa kotoa ainakin Alexin aikaan.  Mutta on ne sellasia reissuja, että saa taas vähän miettimisen aihetta.