tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulun odotusta

Näyttää se joulu tulevan tännekin, vaikkei ulkona lunta sada eikä jouluhömpötykset kaupoissa näy. 

Tänä vuonna innostuin tekemään Kevinille joulukalenterin ja samalla saatiin jotakin kivaa valkoista seinää koristamaan :)



Joulukuusi pystytettiin jo ensimmäinen joulukuuta, kuten taidettiin tehdä viime vuonnakin. Tämä ihan siitä syystä, että saadaan sitä kaivattua joulufiilistä edes kotiin.



Pipareitakin leivottiin jo ensimmäinen satsi ja koska ne on jo melkein syöty Suomalaisten pikkujoulujen merkeissä, sekä mun teehetkissä, niin pakko varmaan leipoa vielä toinen erä. Ja apuahan löytyy, vaikka suuhun taisi enemmän taikinaa päätyä kuin uuniin...



Muhun on iskenyt taas leivontainnostus ja varmaan myös siksi, että täällä ei paljon muuta tekemistä ole, niin herkkusuu tykkää kokeilla uusia reseptejä ;) tässä toffeeta naminami.




Tämä symppis riksamies olis varmaan jo eläkeiässä, mutta kun valtio ei maksa eläkettä ja kuntoa ja terveyttä ilmeisesti vielä riittää, niin miksipäs ei polkisi.





Pikku-Alex päikäreillä.



Sivutyö


Toissapäivänä olin käymässä pitkästä aikaa yksin asioilla. Tuli yhtäkkiä mieli vähän kierrellä tuolla "torilla"ja katsella tarjontaa :) Siinä sitten eräs riksakuski yritti myydä mulle kyytiä. Sanoin, että ei kiitos, tykkään kävellä, sitäpaitsi en ollut vielä lähdössä. No hän ei antanut periksi vaan tyrkytti mulle sitä kyytiä vaan. Sanoin sitten että tarviin liikuntaa ja jos mä saan polkee niin sitten. Siinä samassa hän hyppäsi sinne "tarakalle" ja sanoi että sopiihan se. Tein ostokseni valmiiksi ja hyppäsin satulaan. Tässä video vähän erilaisesta kotimatkasta ;) Tämä puhui jopa englantiakin, toisin kuin nämä riksapojat yleensä. Jaahas, ei tämä videonlataus nyt onnistu... harmi.