keskiviikko 11. syyskuuta 2013

On tainnut tämä blogi ja sen pitäjä olla ihan kunnolla kesälomalla kun ei ole saanut tänne mitään päivitystä aikaiseksi. Nyt oiski kerralla paljon asiaa, mutta jos lyhyesti kerrotaan meidän kesäkuulumiset, niin ehkä bloggaaminen reipastuu taas kotiinpaluun jälkeen?

Tosiaan, vietettiin kesä kaksin Kevinin kanssa, kun iskä oli vielä töissä Dhakassa. Siinä vierähti ne pari kuukautta ja kyllä ehdittiinkin jo ikävöidä ja kaivata Juhaa. Onneksi ei tarvinnut ihan yksinhuoltajana olla, vaan saatiin paljon apua vanhemmistani, joiden nurkissa ollaan sotkettu ja keiden ruokaa syöty. Yksin ison mahan kanssa olisi ollut aika ylivertaista, uskoisin. Että kiitos jo nyt isi&äiti kärsivällisyydestänne!

Tuntui, että kesä oli varsinainen siunaus mulle, kun tällaista marjakesää en muista olleen vuosiin... jos koskaan. Marjat oli niin isoja, niitä oli niin paljon ja mikä parasta; kaikkea sai tästä ihan pihasta :)
Ensin tuli mansikat, joita syötiin mansikkamaalta, sitten poimittiin vattuja ja mustikoita takapihan puskista ja varvuista. Vielä viinimarjat, omenat ja puolukat ilahdutti loppukesästä. Aina meillä Kevinin kanssa suut kävi kun ulkona oltiin. Niin ja mulla sattui olemaan raskauden aikainen järjetön porkkananhimo, jonka seurauksena parhaillaan söin puoli kiloa porkkanoita päivässä!! ja jos ne oli sattuneet loppumaan, niin pahimpaan himoon kävin nykäisemässä muutaman kasvimaalta. En tiiä mikä yhteys rautatableteilla ja porkkanalla on, mutta kun aloitin rautakuurin niin en ole liiemmin porkkanoita enää kaivannut.

Kevin on kehittynyt huimasti varsinkin puheen saralla. Uusia juttuja ja sanoja tulee jatkuvasti ja on niin mukava leikkiä jo kun voidaan kommunikoida. Kevin on kyllä hyvä leikkimään yksinkin, eikä aina tarvitse sitä leikkikaveria, mutta puhetta kuuluu silloinkin, eikä papupata malta paljon hiljaa olla.  On kyllä niin suloista seurattavaa tollasen parivuotiaan leikit! Jätkimys tekee jo kuperkeikkaa ja heittää fresbeetäkin ihmeellisellä taidolla.

Paljon vietettiin aikaa myös mökillä ja tehtiin pari asuntoautoreissuakin mun vanhempien kanssa. Ängettiin aina mukaan reissuille jos sellasia oli tarjolla ;)


Alkukesästä, kun isikin vielä oli Suomessa, käytiin Kuopiossa ja veneretkellä saaressa. 


Eväät kuuluu luonnollisesti hyvään kesäpäivään.


Kevinin "oikeat" 2-v synttärit ja tietysti palomieskakku. Kuinkas muuten!




Palomies Sam töissä...


Kevinin pikkuserkku Ruotsista asti oli vieraana :)


Ja paloautoja lahjaksikin asti...


Muurinpohjalettumestari ;)


Kotieläinpuistossa


Muista sitten ajaa rajoitusten mukaan!


Bääbää


Jaahas, niin tietysti...


Mussukka pitää huolen, että mummukin saa mansikkaa perkaamisen ohella. 


Muiskis!


No nyt tämän hetkiset kuulumiset on lähinnä tätä odottelua... laskettuaika oli ja meni ja nyt nämä yli menevät päivät on vaikeita kun vaan odottaa ja toivoo ja toivoo ja odottaa. Mutta sehän ei ketään tietenkään auta, joten koitan pitää itseni kiireisenä niin hyvin kuin voin.


Jatketaa tästä....