lauantai 17. joulukuuta 2011

Tuoksuvaa Joulua!

Enkä nyt tarkoita kakkavaippoja, jotka meillä haisevat...
Joulukuu on mennyt nopeasti ja luntakin tuli. Se on ollut aika ihmeellistä, mutta vähän kyllä vaikeuttanut vaunuilla liikkumista. Joko se lumi on syypää tai sitten äiti on laiskistunut kun se ei oo vieny mua niin ahkerasti enää lenkille, vaan hyssyttää vaunuja vaan eestaas paikallaan. Luulee varmaan etten huomaa eroa, mutta huomaanhan mä. Ei se oikeastaan haittaa, koska nukahdan hyvin niinkin. Mä oon kasvanut taas ja painan jo melkeen 7 kiloa! pituutta oli 5 kk neuvolassa 63cm. Enhän mä varmaan kaupungin pisin poika oo, mut siihen nähden miten pienestä ponnistin, oon ihan hyvin edennyt. Aloitin jokin aika sitten vauvauinninki. Oon jo sukeltanu monta kertaa. Mitähän kaikkea mukavaa vielä on luvassa. Ensivuonna taidan jo siirtyä seuraavaan ryhmään kun täytän puoli vuotta.

Tässä uidaan isin kanssa kun muut ei ole tainneet vielä ehtiä altaaseen asti. 

Pikkujoulujakin on vietetty. Tämä kuva luokan pikkujouluista. ( Niin, vaikka en minä siellä luokassa ollutkaan...)

Tultiin käymään Helsingissä. Täällä on kyllä ihmeellistä. Niin paljon valoja ja ihmisiä ja ikkunoita, joita on kiva katsella. Minua aivan hymyilytti kun ekan kerran käveltiin kaupungilla. Mun annettiin istua vaunuissa silleen tuetusti niin näin paljon paremmin kaikkea! Olihan se välillä vähän raskasta kun piti monta tuntia olla jossain paikoissa, jossa oli paljon kauppoja ja tungosta. Toisaalta sain aina välillä käteeni jotain imeskeltävää (siis purulelun lisäks), niin jaksoin taas jonkin matkaa. Täällä on mahtavat vaipanvaihtotilatkin! ihan kunnon huoneet sohvineen ja mikroineen. Mä otan maidon kyllä mieluiten suoraan hanasta.

Joulu se tuntuu olevan kiireistä aikaa, kun niiden lahjojen perässä pitää ravata kaiket päivät. Mä en ainakaan vielä anna mitään lahjoja kun ei ole rahaakaan millä niitä ostaa. Piristän mielummin ihmisiä hymyilemällä niille! En mä itekään mitään tarvi ku äiti ja isi ostaa muutenki kaiken mitä mä tarviin. Äiti ainaki tuntuu ihan nauttivan kun se saa ostella mulle vaatteita sun muuta, ni en valita ;) Se tekeeki hyviä löytöjä kirppareilta.

Mulle tuli nuha tällä reissulla ni se on ollu aika kurjaa. Äiti kyllä niistää ja tuhisee yhtä lailla, että se ainaki tietää mitä on olla nuhanenä! Kaipa me ehitään kotonaki käydä ennenku taas lähetään joulun viettoon Kaustisen mummulaan. Multa ei tietenkään kysellä, mut vaan pakataan muun roinan kanssa autoon ja menoks.
Jouluposetusta


Ensi jouluna tälle muotille tulee muutakin käyttöä ;)


 
Hyvää Joulua kaikille!! t. Kevin ja vanhemmat