maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kaikenlaista odotusta

Vihdoinkin pakkanen hellitti, vesi alkoi tippumaan räystäistä ja aurinko sulattamaan lunta....juuri sitä mitä toivoinkin jo niin pitkään! Eilen istuttiin jo kuistillamme ja nautittiin lämmittävistä auringonsäteistä kasvoillamme. Se oli semmonen hetken mielijohde, että pakko mennä ulos nauttimaan kun aurinko paistaa. Mietinkin, että jos aurinko ottaisi ikkunan läpi, niin meillä saisi tänä keväänä/kesänä hyvän rusketuksen ihan kotisohvalla maaten. Mikä oliskaan sen mukavampi tapa ottaa aurinkoa...stereoihin hyvät musat, marjasmoothie sohvan viereen ja torkuille. Tai voisi kattoo vaikka jotain leffaa samalla ;)

Keuruun kaunis vanha kirkko

Takapihalta meidän järvimaisema

Kauan odottamani vesipisarat :)

Niin kevään odotuksen lisäksi täällä alkaa näkyä että jotain muutakin odotellaan. Maha nimittäin kasvaa kasvamistaan, vaikka sitä on itse välillä vaikea nähdä kun omaan napaansa tuijottaa jatkuvasti. Vaatteista sen vaan huomaa, kun farkut ei mahdu jalkaan, takki ei mene kiinni ja napit pullottaa. Mutta onneksi kohta saa siirtyä muutenkin kevyempään vaatetukseen, niin ei tarvi enää villasukkia ja talvikenkiä kurottautua laittamaan.

Juha on ahkerasti opiskellut ja minä (eppu) koittanut olla ahkerana töissä. Juhan lomaviikolla mullakin oli sattumalta vapaa viikko, joten meillähän reissua riitti. Käytiin Seinäjoella Juhan siskon perhettä moikkaamassa, siitä kotimatkalla Tuurin kautta, jossa vierähti tovi jos toinenkin ku ensimmäisen kierroksen tehtyämme saatiin vielä seuraa Jakesta ja Kirsistä ja siinähän tuli sitten tehtyä vielä toinen kalliimpi kierros.

Sieltä kotiuduttuamme purimme kassin ja pakkasimme uudestaan Helsingin reissulle. Meillä oli siellä lähetyslinjan haastattelut oikeen psykologin kera. Sieltä sitten keskiviikkona kotiin ja torstaina, neljäntenä hääpäivänämme pidimme kunnon siivoustalkoot! :) Kiireiltämme emme ole ehtineet kovin siistejä olemaan, joten tehdään sitten sellasia päivän siivousurakoita. Perjantaina käytiin vielä Jyväskylässä pikkuserkkuani Eltsiä ja hänen poikaystäväänsä moikkaamassa kun olivat kerta tulleet kaukaa lapista niinkin lähelle ja ihania kun ovat niin pitäähän heitä sitten lähteä tapaamaan vartavasten. Saatiin kyllä katsastettua uusi autommekin siinä samalla. Niin Juhahan haki tosiaan meille pirssin Virosta. Sellanen wolgsvagen golf komeilee tossa pihassa nyt. On sitten tilaa matkustaa kun perhe laajenee ja sitä härpäkettä sinne autoon pitää änkee. Muutakin siis kun omia matkalaukkuja ja kenkiä ja tenniskamppeita yms...

Muun vapaa-ajan oon mielelläni viettäny näperrellen sitä sun tätä. Innostun aina välillä ompelemaan ja virkkailemaan. Teimpäs tossa yks päivä pitkään haaveissa ollutta raakasuklaata. Ihan hyvää siitä tuli, vaikka chiliä taisi upota sitten vähän liikaakin kun ei se tuntunut aluksi maistuvan ollenkaan ;) On ainakin terveellinen herkku, jonka syömisestä ei tarvi kärsiä huonosta omastatunnosta tai epäterveellisistä vaikutuksista.
Raakasuklaasydämet

Omakotitaloasumisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Tänä talvena on saatu tehä lumitöitä. Nyt kun lumen tulo taivaalta loppui, sitä saatiin lisää katolta. 

Täällä pienessä Keuruun kaupungissa on tuntunut olevan kiireempää kuin missään. Vaikka eihän se aina ole siitä, ettei ehtisi, vaan siitä ettei vaan jaksa. Mä oon ollu tosi väsynyt töiden jälkeen enkä jaksa tehä kauheasti muuta kuin syödä ja pötkötellä. selkäkivut on tullu aika pahoiks ja istuminen varsinkin sattuu, joten senkin puolesta joutuu välillä makaamaan ja siinä meinaa unikin tulla silmään ku pitkälleen menee. Oon nyt pari kertaa käyny gymstickissä ja se on ihan virkistävää kun pääsee liikkumaan ja saa vahvistaa lihaksia. Ulkoilukin varmaan lisääntyy kun kelit paranee ja asfaltti tulee esiin. Voi siitä tulee niin keväinen mieli kun asfaltti näkyy! Että pieniä iloja nämä ihmisen ilot välillä :) Juha on reippaillut enemmän ja käynyt pelaamassa salibandya kolmekin kertaa viikossa ja lisäksi lenkkeillyt. Noista lumitöistä on saanut vielä lisäksi hyvää hyötyliikuntaa. Täältä Keuruulta löyty tennishallikin, jossa kuulemma huippukentät. Olisi kiva käydä vielä vähän pallottelemassa ennenkuin tämä meikäläisenki liikkuminen menee liian kömpelöksi. 

Ps. Uusi musatuttavuus Naturally 7 - todella letkeetä ja hyvän mielen musaa. Tässä vielä sulle rento biisisuositus; relax max :)